Reptéri transzfer rendelés Hódmezővásárhelyről

Reptéri transzfer megrendelő lap
A megrendeléseket csak munkanapokon (hétfőtől csütörtökig), 9 és 16.30 óra között tudjuk felvenni, míg pénteken csak 8 és 15.30 óra között. 72 órán belüli megrendelés esetén 2000 Ft/rendelés sürgősségi felárat számolunk fel. 24 órán belül nem fogadunk el megrendelést.
Utazás típusa*
Utas(ok) neve:*
Mobil szám:*
E-mail cím:*
Út a reptérre:
Dátum:*
Honnan:*
Hová:*
Gép indulása:*
Járatszám:*
Út a reptérről:
Dátum:*
Honnan:*
Hová:*
Gép érkezése:*
Járatszám*
Fizetési mód*
Transzfer típusa*
Hozzájárulok a személyes adataim feldolgozásához
A feldolgozás terjedelméről, céljáról és időpontjáról részletesen tájékozódhat ITT.
Mielőtt visszaigazoljuk a transzfert, e-mailben küldünk egy kalkulációt a fizetendő összegről. Amennyiben az utas írásban elfogadja az összeget, visszaigazoljuk a rendelést!
Alap kiszállási díj: 6.900 Ft/fő/út (Hódmezővásárhely/Szeged-Bp. repülőtér között) Hódmezővásárhelyre 2017.júl.01. óta nincs kiszállási díj! Kiszállási díjak Szeged központjától mért távolság alapján: 10km-ig INGYENES 10 - 20km-ig 2750,-Ft/autó 20 - 30km-ig 4150,-Ft/autó 30km felett minden megkezdett 10km-re + 1375,-Ft/autó UTAZÁSI FELTÉTELEK ( A Nirva Tours Kft transzfer rendelésénél közvetítő irodaként jár el.) 1.A Nirva Tours Kft partner szolgáltatója a személyszállítási tevékenység végzéséhez valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és a jogszabályokban előírt kötelezettségeinek eleget tett. Partner szolgáltatónk az utasok közúti, nem menetrendszerű személyszállítását, gyűjtő-terítő járatként látja el Budapest Ferihegy Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Pozsony Repülőtér illetve egyéb célpontok viszonylatában, előre meghatározott, az érvényes árlistában szereplő áron. 2. Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az utas vagy képviselője a Nirva Tours Kft a partner szolgáltatóval együtt ajánlata szerint a szolgáltatásokat megrendelte, a megrendelést a Partner szolgáltatónk elfogadta, az utas a viteldíjat megfizette vagy az előre rögzítve vállalta a szállításkor történő fizetést vagy az átutalást. Ez mindig a Partner szolgáltatónk visszaigazolása alapján lehetséges.