párizsi utazás, párizsi hétvége repülővel 2017., utazás a párizsi disneylandbe 2017, kirándulás a Versailles-i kastélyba, Loire menti kastélyok megtekintése, csoportos párizsi utazás idegenvezetővel 2017

FRANCIA UTAK
Párizsi hétvégék repülővel 2017-ben
 
Bármi is történjen, Párizs még mindig a fények, a divat, a romantika és a szerelem városa! Ha még nem látta, jöjjön és győződjön meg róla saját szemével! Ha járt már Párizsban, de visszavágyik és szeretne egy izgalmas kirándulást tenni a Verailles-i kastélyban, esetleg egy borkóstolón részt venni a Loire völgyében két kastélylátogatás között, vagy a gyerekeket szeretné elvinni a párizsi Disneylandbe akkor mindenképp érdemes minket választania! Utazásuk során tapasztalt idegenvezetőnk kíséri a csoportot, már a budapesti indulástól kezdve.
 
 

 

 

 

 

8 napos franciaországi körutazás busszal

Ezt az utat azoknak találtuk ki, akik nem szeretnek repülővel utazni, viszont szeretnének Franciaországba kirándulni. Az autóbuszos útnál az utazási előírásokat betartva, nem lesz éjszakázás a buszon, mert mind odaútban, mind visszaútban tranzitszállást biztosítunk. A 8 napos franciaországi utazásunk 3 nagy térségét mutatja be Franciaországnak. Párizst teljes szépségével, műemlékeivel, lezserségével. A La Manche csatorna legérdekesebb műemlékével a Mont Saint Michel bencés apátsággal és a Loire völgyével, ahol 3 gyönyörű kastélyt választottunk ki Önöknek. Idegenvezetőnk végig az úton Önökkel lesz és ellátja a csoportvezetői teendőket is.

 

Tekintse meg részletes programunkat!

 

Letölthető program leírások: