Hollandia utazási ajánlatok:

Országok részlete

Hollandia Hollandia - transparent

Régió:

Hollandia Tulipán-virágzáskor

 

Szélmalmok, fapapucsok, sajtok, csatornák és tulipánok láttán könnyű kitalálni, hogy Hollandia jelképeiről beszélünk, mert 2017-ben is két utat szervezünk a Tulipánvirágzás időpontjára.

A csodálatos Keukenhof virágpark minden évben csak két hónapot tart nyitva és 10 hónapon át arra készülnek, hogy ezalatt a 2 hónap alatt a legszebb élményben legyen része az ideutazó, több százezer látogatónak. Mintegy 32 hektáros területen évi 7 millió virágot ültetnek el, amiben a tulipán áll a legrangosabb helyen, közel száz nemesített fajtájával. Azon kívül a tavaszi virágok mindegyike felvonul itt, mint a finom illatú jácintok, krókuszok, gyönyörű nárciszok, liliomok és gyöngyikék között sétálgathatnak. Zárt terű pavilonokban nemcsak meghúzódhat, megpihenhet eső idején, de ott is mesterien és látványosan megtervezett újabb virágok között lehetnek, mint kálák, liliomok, hortenziák, amarilliszek és a ciklámenek között.

A szépséges parkban tavak, kerti padok, virághagyma árusok, szélmalmok, több toalett, ingyenes wifi áll rendelkezésre étkezési, kávézási lehetőséggel.

Repülős utazásunkkal rövididő alatt ér Hollandiába és azonnal kezdjük a programot.

Külön busszal kényelmesen utazunk a szállodába, de közben több szép program is vár Önökre. A városok legfontosabb látnivalóit magyar nyelvű idegenvezetéssel sétáljuk végig. Egy fakultatív programmal Hollandia jelképeit ismerhetik meg részletesebben, azok történeteivel egy Amszterdam közeli skanzenben. A virágok, városok, szép terek és híres utcák mellett nem hiányozhatnak a holland festők Rembrandt, Van Gogh és France Hals… művei sem, mint ahogy felidézzük Anna Frank történetét is a sétahajózás során.

Szállásunk 3* szállodában, Metró közelében van.

Egyénileg is lebonyolítható az utazás, de nagyobb szervezést igényel, ha a mi programunkat szeretné végig járni. Természetesen szívesen segítünk ebben is.

 Tekintse meg gondosan összeállított 4 napos programunkat,

amelyet 2017-ben két időpontban is indítunk! .... részletek

 

Utazási ajánlat

Ne hagyja ki a Hollandiába invitáló utazásunkat, mert tulipánvirágzáskor a legszebb. Ámulatba ejt a sok virág, nem beszélve az illatokról.

Már Keukenhofba menet virágmezők sokasága fogad bennünket. Amikor bemegyünk a valamikor konyhakertnek nevezett virágparkba az embernek eláll a lélegzete, hogy lehet a természet segítségével ilyen szépet alkotni. Nemcsak tulipánok, hanem a tavasz minden virága megtalálható itt. A Tulipán nem holland származású, de Hollandia tette híressé! A virágtőzsdén egy-egy különös tulipán vagyonokba kerül. Nem véletlen, hogy a tulipán lett Hollandia egyik jelképe.

A tulipán és a tavaszi virágok programmal összekötöttük Hollandia látnivalóit, amit programunkban részleteztünk.

Kiszemezgettük Hollandia legérdekesebb és legfontosabb néznivalóit. A hivatalos és a nem hivatalos fővárosát, tengerpartját, Amsterdam neves épületeit, múzeumait, tereit és a Vörös lámpás utca lányait.

Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
Keresések eredményei
Hollandia » Amsterdam Hétvége Amszterdamban starstarstar
Szálloda | repülő | - | Reggeli
Értékelés:
0,0 / 6 Hodnocení podle Holidaycheck
104 895 Ft -tól
Dátum Utazás időtartama Ellátás Közlekedés Ár
 2018-10-20 4 nap Reggeli repülőrepülő 104 895 Ft Részlet

egyéb ajánlatok >