Egyiptom - EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj, ellátás: Program szerint, utazás: repülő, Részvételi díj már 186800 Ft-tól/fő

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj, Egyiptom, 2018-08-14, Program szerint

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj
Időpont:
2018-08-14 – 2018-08-21
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:52110868
186 800 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
Ez a jól szervezett program kedvére való lesz! A körutazásunk során bemutatunk mindent, amit Egyiptomról, annak történelméről, műemlékeiről tudni kell. Elsősorban az ókori civilizációra épül a program, annak kérdőjeleire, titkaira, de utazásunk során megismerhetik a mai egyiptomiakat, életüket, szokásaikat, vallásukat és problémáikat. A hajóút során több műemléket nézünk meg, de mellette lehetőség lesz a hajó fedélzetén napozni, pihenni vagy akár csobbanni egyet a hajó úszómedencéjében.
HA A 8 NAP KEVÉS, VAN LEHETŐSÉG +4 NAP HOSSZABBÍTÁSRA HURGHADA-I TENGERPARTI PIHENÉSSEL! Kérjen egyéni ajánlatot!

AZ ÚT ELINDUL, AKÁR MÁR 2 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN IS! (kisebb felár ellenében)
A kalkulációban megadott árak min. 4 fő jelentkezése esetén érvényesek!
Távolságok
Kairói szállodánk Gízában található, közel a Gízai piramisokhoz. Kb. 1 óra autóútra a központtól és a repülőtértől is a várható forgalmat is beleértve.
A luxori szállodáról: Luxor központja gyalogosan 25 perc alatt elérhető, műemlékeihez pedig kisbuszainkkal juthatnak el.
Szállás
Jó minőségű szállások, tágas szobák. A szobák fürdőszobásak. Tv, minibár és széf minden szobában található. Szobákhoz erkély is tartozik műanyag székekkel és asztallal. A hajó szálló szobái kisebbek a szálloda szobáihoz képest ,de hasonló felszerelésűek
Felszereltség
Az egyiptomiak nagyon szeretik a parkokat,ezért az 5* nagyobb szállodák parkosak, úszómedencével Gízában és Luxorban is. A hajó szállón a fedélzet, a bár, az éttermek nyújtanak kellemes kikapcsolódást utasainknak.
További részletek
Utazásukhoz legalább a visszaérkezés dátumától számítva 6 hónapig érvényes útlevél szükséges + 2 üres vízumlap az útlevélben.

Az árak min. 4 fő-től érvényesek és max. 310Ft/$ árfolyamig garantált. Magyar nyelvű idegenvezetés 8 fő alatt kisebb felárral jár vagy választhat angol illetve német nyelv között.
Ellátás
Program szerint. Szállodákban félpanzió, a hajón teljes ellátás.
Ital fogyasztás külön fizetendő.
Közlekedés
Repülővel: Budapest- Kairó
Kairó-Asszuán
Luxor Kairó
Kairó-Budapest
Hajóval
Helyileg légkondicionált autóbusszal és az Egyptair belföldi járataival.
Program
1. nap
Kairói reptérre érkezés után, vízum ügyintézés (helyszínen fizetendő, kb. 28 $/fő), majd külön transzferbusz a szállodába, welcome ital, vacsora és szállás.


2. nap
Reggeli után a Piramisok kerülete: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraók piramisait tekintik meg. (Különdíj ellenében korlátozott számban a nagy Piramis belsejébe is bemehetnek) Ezután Völgytemplom következik a világhírű Szfinx-szel. Délután a Történelmi és Régészeti Múzeumba látogatnak. Közben felkeresnek egy papirusz és egy parfüm műhelyet, ahol megismerhetik az ókori papiruszok és a parfümkészítés történetét. A napot Khan El Kalili bazárral zárják. Vacsora és szállás.

3. nap
Reggeli után szabad program vagy 4 fakultatív program lehetőség közül választhatnak:

3/1 Alexandria: Egész napos program, utazás légkondicionált busszal Alexandriába, fő nevezetességeinek bemutatása belépőkkel, ebéddel. (Egész napos program) Ára 85 €/felnőtt; 43 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 3 fő /

3/2: Kairó városnézés folytatása: Memphis és Sakkara: Egyiptom ókori fővárosa és temetkezési helye. Kb. 3 órás program. Transzferrel, belépőkkel. Ára: 40 €/felnőtt és 20 €/12 év alatti gyermek.

3/3: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. Kb. 3 órás program transzferrel, belépőkkel. Ára: 37 €/felnőtt és 19 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 4 fő/

3/4: Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál, belépővel (Ez a program a 2. és a 3. nap este is választható, nem ütközik más programmal). Ára: 46 €/felnőtt; 23 €/ 12 év alatti gyermek.

4. nap
Reggeli után Asszuánba repülnek. Asszuáni program: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya -a Befejezetlen Obeliszkkel. Ezután elfoglalják a szobákat a hajón és ebéd. Délután 2-től fakultatív program lehetőségek: 1./Philae temploma - Isis templom, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/12év alatti gyermek.
2./ Nubiai falu bemutatása: felukával, tevegeléssel, krokodilnézéssel és igazi nubiai házak és családok bemutatásával, közben a kishajóról látják Aga Khan mauzóleumát, a Botanikus kertet és Elefántin szigetet, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/ 12 év alatti gyermek.
Vacsora, szállás a hajón.

5. nap
Szabad program vagy fakultatív program: Kora reggel elutazási lehetőség autóbusszal Abu Simbel-be, ahol II. Ramszesz és feleségének csodálatos szikla templomát keresik fel, ára: 85 €/felnőtt; 43 €/12 év alatti gyermek.( Min. 3 fő) Dél körül visszaérkezés a hajóra, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Délután kellemes pihenés a hajó úszómedencéjénél és a napozó teraszon. Kora este érkezés Kom Omboba: Szobek és Hareorisz templomhoz. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.

6. nap
Kora reggel Edfuba érkezés. Horusz templomhoz utaznak konflissal és idegenvezetőjük bemutatja az ókori templomok egyik legszebb, klasszikus példáját. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Közben esnai zsilipezés és ebéd. Kora este érkezés Luxorba. Vacsora előtt Luxor templomát nézik meg. Vacsora a hajón és zenés program a hajó bárjában.

7. nap
Reggeli után csomagjainkkal elhagyjuk a hajót. Luxor bemutatása következik külön autóbusszal:Királyok völgye, Hatchepsut királynő sziklatemploma, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely és Karnak szentélye. Este vacsora, szállás Luxorban. Felár mellett lehetőség van hosszabbítani Hurghadán a Vörös tenger partján, ebben az esetben délután elutazás Hurghadára, szállás, vacsora Hurghadán.

8. nap
Reggeli és transzfer a repülőtérre, visszautazás Kairóba, majd átszállással Budapestre.
Az ár tartalmazza
Repülőjegyeket: Budapest- Kairó; Kairó-Asszuán; Luxor-Kairó és Kairó Budapest
Szállást 7 éjszakára
4 félpanziót + 3 teljes ellátást
Minden transzfert: repülőtérre és kirándulásokhoz
Belépőjegyeket az alapprogramhoz.
Helyi angol nyelvű csoportkísérő.
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték: kb.82.000 Ft/fő árfolyam függő
Vízumdíj: kb. 28 $/fő helyszínen fizetendő
Húsvéti felár*: 15%; Karácsonyi és Szilveszteri felár**: 30%;
Kötelező gálavacsora díjak: Szálloda függő, megrendelést követő 48 órán belül tudjuk pontosítani
Egyágyas felár: 30%
Szerviz díj: 3 €/fő/nap és 2 €/12 év alatti gyermek.
Fakultatív programok és áraik a program leírásánál.
Storno biztosítás: alapár: 1,5 %, nem kötelező- Utasbiztosítás: 560 Ft/fő/nap

Felárak:
Magyar ny. idegenvezetés min. 8 fő részvételével érvényes. Alatta angol nyelvű idegenvezetés!
Magyar ny. idegenvezetés alacsonyabb létszám esetén is igénybe vehető felár mellett :
2 fő esetén 120 €/fő; 3-4 fő esetén: 90 €/fő; 5-7 fő esetén: 80 €/fő

+ 4 ÉJSZAKA HOSSZABBÍTÁS FELÁR HURGHADA-N:

Január 01. és Április 30. közötti utazások esetén:
4*-os szállodában, félpanziós ellátással 36.300 Ft/fő, míg all inclusive ellátással 46.700 Ft/fő
5*-os szállodában, félpanziós ellátással 48.000 Ft/fő, míg all inclusive ellátással 60.900 Ft/fő

Május 01. és December 01. közötti utazások esetén:
4*-os szállodában, félpanziós ellátással 32.400 Ft/fő, míg all inclusive ellátással 44.100 Ft/fő
5*-os szállodában, félpanziós ellátással 45.400 Ft/fő, míg all inclusive ellátással 58.400 Ft/fő

Kezelési költség : 5.000 Ft/fő, ami a részvételi díj része,de nem kerül visszafizetésre esetleges lemondás esetén!
Kedvezmények
Már 2-3 fő jelentkezése esetén kérje speciális árajánlatunkat!

Gyermekkedvezmény: 11,99 év alatt, pótágyon: -30%

Választott utazás: EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj | Egyiptom | repülő | Időpont: 2018-08-14 – 2018-08-21 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI