Horvátország - Hotel Grabovac - Plitvice, ellátás: Reggeli, utazás: egyéni, Részvételi díj már 10600 Ft-tól/fő

Hotel Grabovac - Plitvice, Horvátország, Plitvicei-tavak, 2018-11-01, Reggeli
Hotel Grabovac - Plitvice
Időpont:
2018-11-01 – 2018-11-02
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap / 0 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:54140769
10 600 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése : Hotel Grabovac ***
Leírás
A Plitvicei-tavak Horvátországban található tórendszer. Európa egyik legszebb természeti látványossága egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A Nemzeti Park 1979-től az UNESCO Világörökségi listáján is megtalálható.
Fekvés
A Plitvicei tavaktól 10 kilométerre északra található Rakovica településen.
Távolságok
Budapesttől 490 km A tavak Karlovactól 75 km-re fekszenek.
Szállás
Egy barátságos, kis szálloda. 31 igényesen kialakított szoba található itt. Az étteremben 55 személy tud egyszerre étkezni, a kültéri részen további 75 fő fér el.

Azon utasainknak javasoljuk a Hotel Grabovacot, aki kíváncsiak a Plitvicei tavakra, de a környéken is szeretnének kirándulni.
A szálloda 2-3 ágyas szobákkal rendelkezik
Felszereltség
Minden szoba közvetlen telefonvonallal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkezik.
Sport és szórakozás
Túrázás, játszótér.
Előnyök és hátrányok
A hotelnek saját parkolója van
További részletek
A Plitvicei tavak kialakulása

A tórendszert tápláló Bijela rijeka (fehér folyó) és a Crna rijeka (fekete folyó) folyók víztömegével, sodrásával és erejével több ezer éven keresztül vájta ki, alakította ki a Plitvicei tavak jelenlegi formáját. A Plitvicei tavak, a tavakat körülvevő hegyek dolomit és mészkő egyvelegéből épül fel. Ahol a vízáramlat akadályba ütközött, ott alakultak ki a mai vízesések. Mind ezekből jól következik, hogy a Plitvicei tavak - a víz erejének köszönhetően - még ma is alakulóban van.
A Plitvicei tavak tórendszer legmagasabb tava (Proscanski tó) 637 méteren található, míg a legalsó 503 méter magasan. A 134 méter szintkülönbségen csodálhatjuk meg a vízesések sorozatát.
Ellátás
Reggeli
Ebéd és vacsora külön kérésre befizethető
Közlekedés
egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállást a megadott ellátással / fő / éj árban
Az ár nem tartalmazza
Utazás költségét
Stornó biztosítást
Betegség baleset poggyász biztosítást

Választott utazás: Hotel Grabovac - Plitvice | Plitvicei-tavak | egyéni | Időpont: 2018-11-01 – 2018-11-02 | Reggeli | Módosítás

Megrendelése előtt, ha vannak kérdései azt a következő oldalon teheti meg - Ajánlatkérés.

Megrendelés : A megrendelés elküldését követően, a szabad helyek függvényében hamarosan megküldjük visszaigazolásunkat és a díjbekérőt. Előleg bekérőt ( 40 %) küldünk, ha az utazás előtt még több, mint 30 nap van (A Hátralékot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kiegyenlíteni). Viszont 30 napon belüli foglalás esetén Ön a teljes összegről kapja meg a számlát. FIGYELEM! A végleges ár a dolgozónk által lesz megerősítve! A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva! A kedvezményeket a visszaigazoláson vonjuk le! Kedvezmény mindig az alapárból vonható le, más több kedvezményt összevonni nem lehet.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a munkatársunk által lesz megerősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

A megrendelés elküldését követően, leellenőrizzük az aktuális szabad kapacitást, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ezt követően e-mailben visszaigazoljuk a foglalást és mellékeljük hozzá a díjbekérőt is.

A részvételi díj kiegyenlíthető banki átutalással, készpénz befizetéssel számlánkra bármely MKB bankfiókban, vagy személyesen irodánkban.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva!

A kedvezményeket a visszaigazoláson vonjuk le!

 Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI